2013-05-19 10:12:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Mozgalmas napra számíthat

Napi horoszkóp május 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma szokatlanul, és önre egyáltalán nem jellemzően melankolikus hangulatba kerül. Ez ha nem palástolja valami tevékenységgel, különösen nyomasztóan hathat a környezetére is. A kertészkedés jót tesz a lelkének. És a zöldségeknek is.


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kitartásának és szorgalmának is köszönheti, hogy anyagi helyzete az utóbbi időben sokat javult. Hasonlókat várhat el a társától is. Ha nem így van, akkor sajnos önre hárul a kellemetlen feladat, hogy noszogassa őt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mozgalmas napra számíthat: a vendégek egymásnak adják a kilincset, folyton valaki az ön társaságára vágyik. Legjobb, ha már jókor reggel bevásárol ropiból és üdítőből, vagy nekiáll sütit sütni. Jó nagy adagra lesz szüksége.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Lassan véget érnek végeláthatatlannak érzett küzdelmei. Megnyugodhat, nem akar senki az ön pozíciójára törni, és a kedvesét sem kívánják el öntől. Legalábbis nem tartósan. Döntse el ön, hogy ez előny-e, vagy hátrány.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha ellaposodott a kapcsolata, akkor azzal nem sokat segít, ha ezt kivesézi a barátjának. Elsősorban a kedvesével kellene beszélnie, de kerülje a vádaskodást, és ne hárítson rá minden felelősséget. Inkább a megoldást keressék!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időkben – ezt maga is tapasztalhatta – gyökeresen átalakult a gondolkodásmódja. Egészen más dolgok váltak fontossá, mint amik eddig foglalkoztatták. Magában igazat kell adnia néhány felmenőjének is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól végződik ez a hét, a mai nap lehet a koronája. Gyümölcsözőnek, és fejlődőnek látja a körülményeit. Ma nem is kell mással törődnie, csak az emberi kapcsolataival. És még egy jó könyv is beleférhet az idejébe!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munkájában szokatlanul következetes és kitartó. Ámde nem csak munkából áll az ember élete. Különösen igaz ez a hétvégére! Ma felejtse el a kötelességeket, a laptopját inkább ki se nyissa! Kapcsolja ki a mobilját!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Még most sem késő, ha újra akar kezdeni valamit. Egy rég feledett kedves bukkanhat fel az életében a mai napon. Ha úgy érzi, hogy a szíve mélyén fáj, hogy valaha valamit kihagyott, akkor talán nem is véletlen ez a találkozás.

 

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A családtagjai, a rokonai határozott döntéseket várhatnak öntől. Ne halogassa hát tovább, a végső szót úgyis önnek kell kimondania. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen érvényre juttatni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon jobban tenné, ha kerülné a vitás helyzeteket. Különösen a szüleivel gyűlhet meg a baja. Leginkább akkor, ha ön sem mai gyerek már, avagy, ha éppen a lázadó korszakát éli. A távolságtartás lehet a jó megoldás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A partnerkapcsolatát ma igazán különlegesnek fogja érezni. Főleg, ha a körülményeket is az érzéseihez választja meg. A romantikus enyelgésre a mediterrán, vagy vízparti helyek a legkellemesebbek. A vágyak ma magasra röptetik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: